Cari Blog Ini

Memuat...

Minggu, 01 September 2013

NGGAK PERLU DIBACA

Aku udah pesan lho yo .... rasah diwoco

Urip iku mung sedelo
Mulo ojo digawe sengsoro
Ayo podo makaryo golek bondo
Ning ojo lali karo wanito
Sing disebut surgo ndunyo
Bojo limo ra popo
Ben iso kelonan saben dino
Seminggu iku pitung ndino
Dadi sing rong dino iso nyilih rondo
Ra usah mikir duso
Sing Kuwoso iku gede pangapuro
Mulo konco...
Tulung pitutur iki disebarno marang konco lan Moro Tuo
Kowe bakal diantem nganggo tugelan boto
Ra percoyo cubo buktino!!!
Sing meneng berarti rumongso
Sing mesem lan ngguyu berarti kulino ...

Sing manyun berarti ra'iso boso jowo


Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.